Wie heeft ze niet, mappen en/of dozen vol negatieven en/of dia's op zolder of in de kast. 

Heel veel mooie herinneringen die niet meer bekeken worden.

Waarschijnlijk heeft u door de jaren heen een enorme verzameling negatieven verzameld. 

U loopt het risico dat deze waardevolle herinneringen verloren gaan als ze niet goed worden bewaard. 

Door uw negatieven te digitaliseren heeft u een veilige back-up van uw beeldmateriaal. Met deze digitale versie van uw negatieven kunt u hetzelfde doen wat u tegenwoordig doet met uw digitale foto’s. Denk dan aan het bewerken met bijvoorbeeld photoshop.

 

Waarom bekijkt u de oude negatieven niet meer?

 

Een negatief is voor de meeste mensen niet te bekijken 

U heeft de afgedrukte foto niet meer

De foto’s zijn beschadigd en verkleurd of gewoon zoek geraakt bij verhuizen

Binnenkort kunt u weer herinneringen ophalen. Gebruik simpelweg uw tv of pc of beamer om die mooie oude foto’s weer te bekijken. Zet de beelden op uw computer en deel uw foto’s op een website.

 

Van Gool & Van Diemen biedt de oplossing om weer te genieten van uw negatieven. 

Wij scannen professioneel en snel uw negatieven en plaatsen ze na het scannen op een USB stick 

Gratis stof- en krascorrectie bij het scannen van uw negatieven! 

Doordat al onze apparatuur is uitgerust met een infrarood scanner kunnen wij door stof en krassen heen kijken en worden deze niet mee gescand zodat wij achteraf heel weinig hoeven te corrigeren wat weer beter is voor de kwaliteit van de foto.

 

Let op! Als u geen actie onderneemt vervagen uw herinneringen in beeld. Door de jaren heen zorgt de fixer waar de negatieven mee zijn ontwikkeld er voor dat uw negatieven en dia’s langzaam vervagen, uiteindelijk zullen door dit verouderings proces uw negatieven en dia’s vergaan en onbruikbaar worden. Wat ontzettend jammer zal dat zijn voor uw familie, vrienden, relaties etc.

 

Wij scannen voor u ingeraamde dia’s, negatieven (los of op strook).

 

De apparatuur die wij gebruiken is wereldwijd maatgevend in deze branche. Onze mening is, om uw kostbare dia’s en negatieven te scannen is alleen de beste apparatuur goed genoeg.

 

De standaard maat waarin wij negatieven scannen is 4000x6000 pixels. Dit is een perfect formaat om zelf foto’s van af te drukken. Ook zorgt dit formaat voor een mooie beeldvulling voor zowel de tv als de computer.  

 

Jarenlange ervaring in het negatieven scannen

 

Door onze jarenlange ervaring in het digitaliseren bieden wij een fantastische kwaliteit voor een uitermate scherpe prijs. 

 

Van Gool & Van Diemen levert professionele diensten en oplossingen voor het scannen, digitaliseren en archiveren van dia’s, negatieven en foto’s voor de zakelijke en particuliere klant.

 

Betrouwbaar, voordelig en snel negatief scannen.